BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Kortrijk: Politie houdt razzia in cafés

Politie houdt razzia in café'sVrijdagavond hield de politiezone Vlas een Razzia in verschillende Kortrijkse café’s. De actie starte om 18u00 en liep af om middernacht. 6 cafés werden grondig gecontroleerd op drugsbezit, illegaal verblijf en het rookverbod. De preventieve en ontradende actie kaderde binnen de prioriteiten van het zonaal veiligheidsplan en stond in het teken van de begeleiding van het uitgaansleven. In totaal namen 28 politiemensen deel waaronder 2 hondengeleiders en hun drughond. De gecontroleerde cafés waren de Posthoorn, Au Bon Coin, De Ziggy, De Drie Moren en Des Arts. In Bellegem, dat binnen de politiezone Kortrijk valt, werd ook nog café de Nieuwe Katte gecontroleerd. In totaal werden 182 personen gecontroleerd. Er waren 9 aanhoudingen waarvan 7 illegalen, die ter beschikking gesteld werden van de dienst vreemdelingenzaken, en 2 ordeverstoorders. In totaal werden 26 processen verbaal opgesteld. Eén voor de verkoop van drugs, 7 wegens onwettig verblijf, 14 voor drugsbezit, 2 voor het negeren van het rookverbod en 2 voor het verstoren van de openbare orde.

 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 april 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws
ChatGPT helpt je een lief vinden

ChatGPT helpt je een lief vinden

KORTRIJK – Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Ook de manier waarop mensen daten, wordt door de immer voorthollende evolutie beïnvloed. Zo