BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Stasegem: motor in brand na zware klap, 2 zwaargewonden

motor in brand na zware klap, 2 zwaargewonden Zondagavond deed zich in de omgeving van de speelplaneet in de Stasegemsesteenweg een zwaar verkeersongeval voor waarbij een auto en een motorfiets werden betrokken. Een motorrijder die kwam aangereden vanuit de richting van Stasegem reed ter hoogte van het op- en afrittencomplex in op een personenwagen die de stasegemsesteenweg wou oprijden. Door de klap die daarmee gepaard ging werden zowel de bestuurder als zijn passagier van de motor weggeslingerd, waardoor zij zwaargewond raakten en onder MUG-begeleiding naar het ziekenhuis dienden afgevoerd te worden. Ook de motor werd door de klap meters weggekatapulteerd en vloog in brand. De bestuurder van de Volvo was zwaar onder de indruk van het ongeval, maar bleef ongedeerd. Het wegdek dat bezaaid lag met brokstukken werd door de brandweer gereinigd. Ter hoogte van het ongeval was de Stasegemsesteenweg gedurende lange tijd volledig afgesloten, waardoor het verkeer plaatselijk moest omrijden. 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 april 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws