BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Sint-Baafs-Vijve: Bestuurder zorgt voor ravage

Bestuurder zorgt voor ravage in Sint Baafs Vijve Maandagavond deed zich in de Vijvedreef een spectaculair ongeval voor waarbij een wagen voor een ware ravage zorgde. Nadat de bestuurder van de wagen net na een wegversmalling de controle over zijn wagen verloor scheerde het voertuig net naast enkele geparkeerde auto’s, om vervolgens een muurtje en een houten tuinafsluiting te vernielen en uiteindelijk tot stilstand te komen tegen een elektriciteitspaal. Als bij wonder liepen zowel de bestuurder als zijn passagier slechts lichte verwondingen op. Door het snelle optreden van de hulpdiensten kon voorkomen worden dat het voertuig vuur vatte. Hoe het ongeval kon gebeuren moet verder onderzocht worden, er waren geen andere voertuigen bij de aanrijding betrokken.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 mei 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws

Boot zinkt in Sint-Baafs-Vijve

Zondagvoormiddag kwam er een oproep binnen in de hulpverleningszone Fluvia voor een werkboot die aan het zinken was aan de aanlegplaats net voor de sluis