BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Harelbeke: Dodelijk verkeersongeval op de Heerbaan

Dodelijk verkeersongeval op de Heerbaan in Harelbeke Vrijdagnacht gebeurde aan de Heerbaan te Harelbeke een zwaar verkeersongeval waarbij 1 dode te betreuren viel. De bestuurder van een BMW week van zijn koers af, raakte (vermoedelijk) eerst een verkeersbord, ramde daarna een muurtje van de tuinafsluiting van woning nummer 258 om dan vervolgens met zijn voertuig in een naastgelegen braakliggend terrein terecht te komen. De bestuurder kwam daarbij om het leven. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog onduidelijk, het Parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om de precieze omstandigheden van het ongeval te achterhalen. Door het ongeval werd de Heerbaan afgesloten in beide richtingen, waardoor het verkeer plaatselijk omgeleid werd.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 juni 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws