BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Kuurne: Vier gewonden bij ongeval op Brugsesteenweg

Vier gewonden bij ongeval op Brugsesteenweg in Kuurne In de nacht van zaterdag op zondag zijn vier gewonden gevallen bij een ongeval die zich voordeed op de Brugsesteenweg ter hoogte van domein Maelstede. Toen een wagen een andere personenwagen wilde inhalen liep het grondig mis gezien op dat moment dat laatste voertuig linksomkeer wilde gaan maken. De klap die volgde was enorm.  Het motorblok van een van de betrokken voertuigen werd uit het voertuig geslingerd en kwam enkele meters verder op de rijweg terecht. Door het ongeval werd de Brugsesteenweg ter hoogte van domein Maelstede een tijdlang afgesloten voor alle verkeer.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 juni 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws