BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Kuurne: Wedstrijden Rode Duivels op groot scherm in zaal Kubox

De Sportvrienden Kuurne zijn helemaal klaar voor de eerste wedstrijd die onze Rode Duivels deze avond spelen op het W.K.. Na het grote succes van Kroatië – België op groot scherm op de paardenrenbaan vorig jaar hebben de organisatoren duidelijk de smaak te pakken. Vanaf vandaag kunnen alle fans van de Rode duivels in zaal Kubox terecht waar de wedstrijden van onze duivels zullen te zien zijn op groot scherm.  ‘Onze zaal biedt onderkomen aan een 350 tal duivelfans’, vertelt Tiemen Deruddere, een van de organisatoren van het opzet,’We garanderen alvast dat de wedstrijd te zien zal zijn in HD-kwaliteit en uiteraard voorzien van de nodige ambiance. We hopen alvast dat onze bezoekers zich uitdosten in de Belgische Kleuren. Ook toeters,ratelaars, confetti of noem maar op zijn zeker welkom om het feestgevoel nog een grote boost te geven tijdens de wedstrijd. Ook wie minder mobiel is komt bij ons aan zijn trekken want naast staanplaatsen zijn ook net voor het scherm enkele rijen zitplaatsen voorzien. Telkens de duivels voorkomen tijdens de wedstrijd daalt ook onze prijs voor een pint tot een euro. Komt het terug tot een gelijke stand of komen onze duivels achter te staan dan betaal je terug de gewone prijs.’ Wie de wedstrijden van onze Rode Duivels wil bijwonen in Kubox kan telkens één uur voor aanvang terecht in de geïmproviseerde voetbaltempel.  Als de Duivels winnen is er eveneens een afterparty voorzien.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 juni 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws