BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Deerlijk: Dodelijk ongeval op n36 rijksweg

Dodelijk ongeval op n36 rijksweg Zaterdagochtend even voor 7.30 uur is een bestuurder om het leven gekomen op de n36 Rijksweg. Ook zijn passagier raakte levensgevaarlijk gewond en werd voor verzorging overgebracht naar de spoed van het AZ Groeninge te Kortrijk. De vrouw vecht er nog steeds voor haar leven. De auto kwam nadat hij van de weg afraakte tientallen meters verder tegen een elektriciteitspaal terecht. Hoe het voertuig van de weg afweek is niet meteen duidelijk. De slachtoffers zijn een ouder echtpaar uit Harelbeke. De n36 richting Vichte werd een tijdlang afgesloten voor alle verkeer. Het parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse.

  Dodelijk ongeval op n36 rijksweg

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 juli 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en