BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Grootste cruiseschip ooit aangemeerd in Zeebrugge

Foto NSK
Foto NSK
Deze morgen is in alle vroegte in Zeebrugge het grootste cruiseschip die ooit een bezoek bracht aan een Belgische haven aangemeerd.  Nadat de Anthem of the Seas pas  vorige week zijn maidentrip maakte is de haven van Zeebrugge een van de eerste havens die het luxueus schip aandoet.  Het 348 meter lange cruiseschip met haar 18 passagiersdekken biedt plaats aan 4.180 passagiers en 1.500 bemanningsleden.  Wie meevaart met de Anthem of the Seas zal zich zeker niet vervelen gezien het schip onder meer een vrije val-simulator iFly en een North Star-arm die u op 90 meter boven het water een 360 graden zicht biedt over de zee aan boord heeft.  Daarnaast is er ook nog een winkelpromenade,  talrijke bars, lounges en restaurants, alsook een klimmuur, een interactief waterpark voor kinderen, bubbelbaden, een surfinstallatie en zelfs een theater in Broadway-stijl.  Vrijdagavond vertrekt het schip alweer uit Zeebrugge nadat de passagiers een bezoek brachten aan Brugge.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 mei 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws