BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Auto knalt tegen een boom op de provinciebaan in Ledegem

Auto knalt tegen een boom op de provinciebaan in Ledegem
Foto: NFG
Op de provinciebaan in Ledegem is op donderdagnamiddag een sportieve Renault tegen een boom geknald. De wagen kwam uit de richting van Roeselare en is om nog onverklaarbare redenen van het rijvak afgeweken. Hij kwam tot stilstand tegen een boom. De impact moet zeer krachtig geweest zijn. De volledige neus van de wagen is daarbij vernield.. De airbags konden erger voorkomen. De bestuurder werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Andere voertuigen waren niet betrokken bij het ongeval. De Fluvia brandweerpost Ledegem kwam nadien ook nog de rijbaan opruimen. Het rijvak richting Roeselare werd tijdens de hele operatie afgesloten voor alle verkeer.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 juni 2015
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen