BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vrouw gewond op de E17 nadat bestuurder inrijdt op aanhangwagen

Foto ND
Foto + artikel NDZ
Zaterdagmorgen deed zich op de E17 ter hoogte van de oprit Kortrijk-Zuid een verkeersongeval voor waarbij een Ford Focus inreed op een aanhangwagen.  Door de aanrijding kwam de aanhangwagen los van het voertuig, waarna deze begon te slingeren en uiteindelijk op haar zijkant terechtkwam op de pechstrook. De bestuurder van de aangereden aanhangwagen, afkomstig uit Beveren-Leie, kwam er met de schrik vanaf.  Zijn echtgenote raakte door de aanrijding lichtgewond en werd uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht.  Door het ongeval was er gedurende enige tijd slechts een rijstrook beschikbaar in de richting van Kortrijk.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 juni 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen