BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Koning Ezel uit Kuurne schenkt 250 euro aan Cliniclowns

Koning Ezel uit Kuurne schenkt 250 euro aan Cliniclowns
Foto: NSK
Roel Labat, die enkele weken terug werd verkozen tot de nieuwe Koning Ezel heeft zijn eerste goede daad reeds achter de rug.  Dat Sire Roel alvast het hart op de goed plaats heeft bewees hij door de helft van het prijzengeld die verbonden was aan zijn overwinning te schenken aan Cliniclowns.  Ook de ‘Orde van de Ezel’ bleef niet na en schonk haar tweejaarlijkse opbrengst die verzameld werd tijdens de verkiezingsavond door de aanwezigen een hokje te laten wagen wie uiteindelijke koning ezel zou gaan worden aan het initiatief ‘Kuurne laat leven’, een vriendenproject die iedere inwoner van Kuurne een kans wil bieden om een gezellige en warme kerst te ervaren.  Tijdens de verkiezingsavond werd door de ‘Orde van de Ezel’ 1109 euro verzameld die eerstdaags wordt overgemaakt aan ‘Kuurne laat leven’.  Koning Ezel, Roel schenkt dan weer 250 euro aan Cliniclowns.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 oktober 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving