BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Kuurnse Bibliotheek blikt tevreden terug op boekenverkoop ezelsoor en verwendag

Foto NSK
Foto NSK
Iets meer dan 400 boekenliefhebbers hebben zich zaterdagvoormiddag aangeboden in de Kuurnse bibliotheek voor de zevende editie van boekenverkoop Ezelsoor. Iets meer dan 1000 boeken wisselden daarbij van eigenaar. ‘Het aanbod die aangeboden werd op de boekenverkoop was een mengelmoes van afgeschreven bibliotheekboeken en schenkingen van bibliotheekgebruikers’, vertelt bibliothecaris Katrien Bonte,’  Net als voorgaande edities zijn we heel tevreden over de grote opkomst.’  Iedereen die zaterdagvoormiddag een bezoekje bracht aan de bib kreeg eveneens een drankje of een hapje aangeboden.  Wereldwinkel/de Drie Wijzen zette die voormiddag eveneens hun kraampje op in de hal om er hun producten te laten proeven en welbevinden. Wie erop zaterdag 17 oktober niet kon bij zijn op de boekenverkoop krijgt nog tot zaterdag 7 november de kans om de aangeboden boeken te bezichtigen en aan te kopen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 oktober 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op