BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Nachtelijke industriebrand in Boezinge

industriebrand boezinge
Foto: WSG
In de nacht van zondag op maandag werd omstreeks 00.30u de brandweer opgeroepen voor een industriebrand ter hoogte van de Bargiestraat in Ieper (Boezinge). Een landbouwer die in de omgeving aan het werk was merkte van ver de vlammen op en verwittigde de hulpdiensten. Zowel de brandweer van Ieper,Langemark-Poelkapelle en Poperinge kwam hierbij ter plaatse. Er werd onder meer water gepompt met een grote pomp vanuit het nabijgelegen kanaal. Na een 2-tal uur was de situatie onder controle. Nog heel de nacht bleef een ploeg van de brandweer ter plaatse op het bedrijf om opflakkering neer te slaan. De branddeskundige van het parket kwam ter plaatse maar moest verder zoeken in de loop van de morgen. De hulpdiensten probeerden de hele tijd iemand te bereiken van het bedrijf maar kreeg geen reactie, daardoor moest men een poort openbreken om toegang te krijgen tot het bedrijf. Gedurende de brand werd de Oostkaai, de Bargiestraat en de Rozendaalstraat afgesloten, het verkeer ondervond weinig tot geen probleem. Niemand raakte gewond tijdens de interventie.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 oktober 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws