BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Tractor komt in gevel van woning terecht

Foto WSG
Foto WSG
Vrijdagavond is in de Reningelststraat tussen De Klijte en Kemmel een tractor in de gevel terecht gekomen van een woning.  Dit gebeurde toen het landbouwvoertuig diende uit te wijken voor een uitdraaiend voertuig waardoor de tractor begon te slippen en zich uiteindelijk in de  gevel boorde van een nabijgelegen woning. Gelukkig raakte daarbij niemand gewond,maar de materiële schade die werd aangericht is groot.  Een deel van de voorgevel raakte daarbij zwaar beschadigd.  De brandweerposten van Kemmel als Westouter kwamen ter plaatse om de brokstukken op te ruimen en de gevel te stutten en te dichten. De rijweg werd gedurende de werkzaamheden afgesloten voor alle verkeer.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 oktober 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Volkswagen T-roc

Auto komt in Heulebeek terecht

KORTRIJK/HEULE – Woensdagmorgen omstreeks 8.30 uur is een Volkswagen T-Roc in de Heulebeek terechtgekomen.  Het incident vond plaats nadat de bestuurster haar voertuig op de