BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Alerte dokter kan voorkomen dat dokterswoning volledig in vlammen opgaat

Foto Jos
Foto Jos
Het was woensdagnamiddag even schrikken voor dokter Grymonprez die zijn dokterspraktijk heeft in de stationsstraat in Lendelede toen hij voorbij zijn woning kwam.  De alerte dokter die op weg was naar een patiënt merkte bij het voorbijrijden dat er rook opsteeg vanuit zijn woning, waarop hij meteen alarm sloeg naar de hulpdiensten toe.  De brandweerposten van Lendelede en Ledegem snelden ter plaatse en deden er alles aan om te voorkomen dat het vuur oversloeg naar het woongedeelte van de dokterswoning.  Door het snelle optreden raakte enkel het dokterskabinet zwaar beschadigd door de brand.  Na een half uurtje blussen was de brand onder controle.  Niemand raakte gewond.  Op het ogenblik dat de brand uitbrak was niemand aanwezig in de woning.
Foto RSH
Foto RSH
     

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 november 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
Hevige brand bij Orgamex Ieper

Hevige brand bij Orgamex Ieper

IEPER – Donderdagavond brak een zware industriebrand uit bij Orgamex langs de Oostkaai te Ieper. Er werd een Be-Alert uitgestuurd om ramen en deuren te