BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

De Sint maakt blijde intrede in Ezelgem

De Sint maakt blijde intrede in Kuurne
Foto: NSK
Traditioneel op 11  november verwelkomt de ezelsgemeente Kuurne de Sint. Ook dit jaar was dit niet anders. In dikke rijen stonden ouders en kinderen langs de Leie broederlijk naast elkaar om de Sint en zijn pieten op te wachten waarna het in stoet naar het Kuurnse marktplein ging om samen met de Sint te genieten van  een anderhalf uur durende show met diverse playback optredens gebracht door tal van  kinderen. Ook dit jaar had de Orde van de Ezel nog kosten en moeite gespaard om van deze blijde intreden terug een prachtig kinderfeest te maken. Ook de weergoden waren dit jaar terug de intrede goed gezind.
Foto NSK
Foto NSK
 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 november 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws