BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Radio WasabiFM uit Zwevegem start met het programma Request

Radio WasabiFM uit Zwevegem start met het programma Request Er worden dagelijks via de radio nieuwe programma’s gelanceerd maar een programma waar de luisteraar zelf de platen via een online systeem kan aanvragen is uniek in onze regio. Radio WasabiFM uit Zwevegem start vanaf vandaag met Request. Een non-stop programma waar de luisteraar zelf zijn nummers kan selecteren en die enige tijd later worden uitgezonden. In totaal zijn er nu 5200 nummers beschikbaar maar die worden binnenkort nog uitgebreid. Uiteraard zitten in het systeem filters ingebouwd zodat een bepaald nummer maar 1 keer kan geselecteerd worden. Iedere persoon kan per dag 2 nummers kiezen. Alles wordt in goede banen geleid door Bruno en James. Wil je het zelf uitproberen? Surft dan naar de site van WasabiFM en kies uit de uitgebreide lijsten via: http://www.wasabifm.be/request/ WasabiFM is te horen via 105,7 Mhz of via stream op het internet. (http://www.wasabifm.be)

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 november 2015
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Zuid-West-Vlaanderen – Van 18 april tot 2 mei strijkt MOOOV neer in Zuid-West-Vlaanderen. Een brede waaier aan films uit alle hoeken van de wereld, reizen