BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Branden, Nieuws

Rookontwikkeling in machinekamer van vrachtschip

Brand aan boord van vrachtschip
Foto : NGS
Zondagmiddag rond 13u merkte een schipper een rookontwikkeling op uit de machinekamer voorop het vrachtschip Fluviant. Omdat er in deze ruimte gasolietanks en dieselmotoren staan die elektriciteit produceren werden de hulpdiensten meteen verwittigd. Het schip lag aangemeerd aan de containerterminal in de Ooigemstraat in Wielsbeke. De manschappen van de post Waregem rukten massaal uit en stelden bij aankomst vast dat er gelukkig geen brand was aan boord. Het probleem werd veroorzaakt door een slecht werkende aggregaat waardoor de uitlaatgassen in de machinekamer terecht kwamen. De situatie was vlug onder controle, er vielen geen gewonden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 december 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Branden, Nieuws