BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Branden, Nieuws

Woning onbewoonbaar na woningbrand

Foto NGS
Foto NGS
Woensdagmorgen zijn twee gewonden gevallen bij een uitslaande woningbrand in de Meelstraat in Desselgem.   Het was een voorbijganger die even voor vijf uur het vuur opmerkte en de hulpdiensten alarmeerde. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen reeds hoog uit de woning. Ook een naastgelegen pand werd even bedreigd door de vlammen. Bij de bluswerkzaamheden kreeg de brandweerpost Waregem de hulp van hun collega’s van Deerlijk en Zwevegem.  Hoe het vuur kon ontstaan is tot op heden nog niet duidelijk. Sinds de brand deze morgen is de Meelstraat afgesloten voor alle verkeer. Ook in de loop van dag blijft dit het geval. De twee zeventigers die de woning bewoonden als ook de voorbijganger die de brand opmerkte werden met een rookintoxicatie over gebracht naar het ziekenhuis. Door de brand is de woning totaal vernield. Ook de naastgelegen woning liep rookschade op.  
Foto NGS
Foto NGS
 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 december 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Branden, Nieuws