BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Awards 2015 uitgereikt in Kuurne tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie

Awards 2015 uitgereikt in Kuurne tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie
Foto: RMK
Elk jaar worden in Kuurne de awards uitgereikt door Unizo, het Braderiecomité en Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. Op donderdag 28 januari werden de awards 2015 voor de 3 genomineerden in de verschillende categorieën bekendgemaakt. Een eerste award was voor de mooiste etalage uitgereikt door het Braderiecomité (www.bra3.be). Een externe jury heeft de verschillend handelaars bezocht en daaruit werden drie winkeliers geselecteerd. De genomineerden waren boetiek Lady L, Lingerie Allure en herenkledij Charden. Carmine, of beter gekend als Mientje van Charden, won de award “mooiste etalage”. Voor “Kuurne versterkende onderneming”, een award uitgereikt door Unizo, werden bouwmaterialen Beeuwsaert, Brouwerij De Meester en Optiek Devriese genomineerd. David Beeuwsaert van bouwmaterialen Beeuwsaert kreeg zijn award overhandigd door de kersverse voorzitter van Unizo Kuurne Stefaan Heleyn. De laatste genomineerden namelijk die voor “bedrijf van het jaar”, uitgereikt door Bedrijvenpark Kortrijk Noord, waren Ventilair Group, Elektro en Hifi Wynant Broekaert en Grootkeukens Bossuyt. Steven Bossuyt van Grootkeukens Bossuyt was de winnaar en mocht de award in ontvangst nemen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 januari 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws