BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Auto knalt tegen paal , chauffeur als bij wonder ongedeerd

Auto knalt tegen paal , chauffeur als bij wonder ongedeerd
Foto: JOS
Een stuurfout kende donderdagmiddag zware gevolgen voor een jongeman uit Houthulst.  Toen de bestuurder de Diksmuidesteenweg volgde in de richting van Roeselare liep het verkeerd en kwam de jongeman met zijn wagen terecht op de tegenliggende rijstrook om vervolgens in de grasberm te belanden en uiteindelijk tot stilstand te komen tegen een verlichtingspaal die afknakte en in een weiland terecht kwam. Ondanks de zware klap die daarmee gepaard ging kwam de bestuurder er met de schrik vanaf.  Zijn wagen is rijp voor de schroothoop.  Door het ongeval was er kleine verkeershinder.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 februari 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen