BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Auto rijdt in op brandweerwagen in Bavikhove

Auto rijdt in op brandweerwagen
Foto: NSK
Zaterdagmorgen zijn drie lichtgewonden gevallen bij een ongeval die zich voor heeft gedaan in de Bavikhoofsestraat in Bavikhove. Nadat een interventievoertuig van de brandweerzone Fluvia huiswaarts keerde na het blussen van een brand in Bavikhove werd een brandweerwagen van de brandweerpost Kuurne frontaal aangereden door een tegenliggend voertuig die van zijn rijvak was afgeweken. Door het ongeval raakte de rijstrook richting Kuurne versperd waardoor een tijdlang het verkeer slechts beurtelings doorgang kreeg op de plaats van het ongeval. Zowel de bestuurder van het voertuig die het ongeval veroorzaakte als twee brandweermannen raakten licht gewond door de klap.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 februari 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geen koers in Bavikhove op 27 april

Geen koers in Bavikhove op 27 april

BAVIKHOVE – Nadat de samenwerking met Hand in Hand begin 2024 beëindigd werd, drukte vzw de Nieuwe Velovrienden even op de pauzeknop. De bestuursleden beraden