BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Twee gewonden bij frontale aanrijding in Beveren-Leie

Twee gewonden bij verkeersongeval in Beveren-Leie   Zaterdagnamiddag zijn bij een frontale klap in de omgeving van de spoorwegbrug in de Spijkerlaan in Beveren-Leie twee gewonden gevallen. Even werd gevreesd dat een van de betrokken voertuigen vuur zou vatten gezien de rookontwikkeling die opsteeg vanuit het voertuig maar gelukkig gebeurde dit niet. Gezien de opgelopen verwondingen kregen de slachtoffers ter plekke de eerste zorgen toegediend voor ze werden overgebracht naar hetziekenhuis. Tijdelijk werd de Spijkerlaan afgesloten voor alle verkeer.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 februari 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen