BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Vier nieuwe members voor Confrérie van het Ezelskruiske

Foto NSK
Foto NSK
Afgelopen dinsdag heeft de Confrérie van het Ezelskruiske vier nieuwe confraters opgenomen in hun midden. Op “Mardi Gras’ werden Sabine Christiaens (Sint-Pietersfestival Kuurne), Franky Dermaut (freelance cameraman), David Lietaert (Kuurnse patissier)  en André Vandenheede (Kuurnse hippodroom) in de confrérie opgenomen. Het was reeds voor de elfde maal dat de confrérie nieuwe members aanstelde.  De confraters kregen tijdens hun aanstelling de epitoga opgespeld en kregen eveneens naar de analogie van de Kuurnse ezelslegende, een assekruiske van een verwarde koster op hun voorhoofd. De Confrérie van het Ezelskruiske telt ondertussen 52 menbers.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 februari 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving