BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Werknemer Eandis overleeft elektrocutie niet

Foto WSG
Foto WSG
Een werknemer van Eandis is vrijdagavond tijdens werkzaamheden in de Vaubanstraat in Ieper om het leven gekomen.  Voor werkzaamheden aan een hoogspanningskabel was een ploeg van twee personen uitgerukt naar de Vaubanstraat maar om een of andere reden liepen deze werkzaamheden fout en werd een werknemer geëlektrocuteerd door de hoogspanningskabel. Het slachtoffer is een man van 36 uit Poperinge. Vermoedelijk was de spanning nog niet volledig afgeschakeld op de kabel toen het ongeval zich voordeed. De man overleed ter plaatse. Door het ongeval was een tijdlang geen verkeer mogelijk in de Vaubanstraat.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 februari 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen