BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Brokkenpiloot richt zware schade aan in Oudenaardsesteenweg

Brokkenpiloot richt zware schade aan in Oudenaardsesteenweg
Foto / artikel: NDZ
Zaterdagmorgen omstreeks halfzes heeft een bestuurder voor een ware ravage gezorgd in de Oudenaardsesteenweg in Kortrijk. Toen de man met zijn Skoda Fabia uit de richting van Kortrijk kwam liep het mis in een lichte bocht. De bestuurder verloor de controle over zijn voertuig en kwam daarbij  eerst tegen een verlichtingspaal terecht om vervolgens de voorgevel van een woning te rammen  en uiteindelijk terug tot stilstand te komen midden de rijweg. Door de zware klap knakte de verlichtingspaal af en kwam op de rijweg terecht. De brokkenpiloot werd  gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De schade aan de gevel van de woning is aanzienlijk.  De bewoners, een koppel met twee jonge kinderen, diende hun woning te verlaten en konden tijdelijk bij familie terecht. Door het ongeval was de Oudenaardsesteenweg gedurende lange tijd afgesloten voor alle verkeer, waardoor het verkeer plaatselijk diende om te rijden. Bij het ongeval raakten geen andere voertuigen betrokken.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 april 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen