BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Ambulanciers Post Harelbeke niet akkoord met plannen hulpverleningszone en stadsbestuur

Foto NSK
Foto NSK
De ambulanciers van de brandweerpost Harelbeke pikken het niet dat ze vanaf 1 juli enkel nog tussen 7 en 19 uur zullen mogen uitrukken.  Ze vrezen dat daardoor mensenlevens in het gedrang zullen komen en voerden daarom zaterdagmorgen ter hoogte van het Harelbeekse stadhuis actie.   Op hun pamflet die ze tijdens hun actie uitdeelden aan onder meer voorbijkomende automobilisten zijn dan ook de Burgemeester en schepenen van de stad Harelbeke de grote kop van jut  gezien enkel nog over dag de ziekenwagen van de brandweerpost Harelbeke nog zou uitrijden tussen 7 uur ’s morgens en 19 uur ’s avonds. Gezien ’s avonds en ’s nachts een ambulance van een andere brandweerpost zou moeten ter plekke komen vrezen de ambulanciers dat dit wel eens mensenlevens zou kunnen gaan eisen, vandaar hun actie aan het stadhuis.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 juni 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
Brand woning

Brand in leegstaande woning

KUURNE – Dinsdag, iets na 20.30 uur, brak brand uit in een leegstaande woning aan de Veldmaarschalk-Montgomerystraat te Kuurne. Het vuur ontstond in de keuken,

Brandweerzone Fluvia

Fotoshoots bij de brandweer

Het communie- en lentefeestseizoen komt eraan! En ook dit jaar krijgen feestvierders de kans om opnieuw leuke foto’s te nemen bij de brandweer.  Op zaterdag 23