BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Evenementen, Nieuws

Kubox liep goed vol voor voetbalwedstrijd België – Italië op groot scherm

Kubox liep goed vol voor voetbalwedstrijd België - Italië op groot scherm
Foto: NSK
Vanaf de aftrap zat de sfeer er maandagavond goed in, in zaal Kubox te Kuurne. Heel wat uitgedoste Rode Duivel fans waren immers afgezakt naar de zaal om er hun duivelse ploeg te bekijken op groot scherm en hen aan te moedigen. Bij de aftrap om 21 uur zorgde de organisatie alvast voor de nodige ambiance door via drie kanonnen de nationale driekleur door de zaal te schieten. De toegang was gratis. Na de match was er echter een klein incident. Een persoon verkocht een vuistslag aan een aanwezige voetbalfan. Deze moest bloedend afgevoerd worden naar het ziekenhuis. De dader is gekend maar na het voorval was hij niet meer te bespeuren in en rond de zaal. De politie zal later de man thuis opzoeken voor verdere ondervraging.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 juni 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Evenementen, Nieuws