BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Parachutist komt in boom terecht

Parachutist komt in boom terecht
Foto: NSK
Deze morgen is in Moorsele een parachutesprong net iets anders gelopen dan dat de Parachutist het wilde. Door een nog onbekende reden kwam de valschermspringster in een boom terecht in het centrum van Moorsele en diende door de hulpdiensten te worden bevrijdt uit haar benarde situatie. Als bij wonder raakte de onfortuinlijke valschermspringster niet gewond maar was wel sterk onder de indruk. Het was voor de vrouw haar eerste sprong. Ze was nochtans goed voorbereid maar vloog toch de verkeerde kant op. Ze bleef steken in een boom van een kleine 25 meter hoog. De brandweer van Wevelgem kwam met de ladderwagen om de vrouw te bevrijden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 juni 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen