BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Motorrijder komt om het leven bij ongeval in Moorsele

Motorrijder komt om het leven bij ongeval in Moorsele
Foto / artikel: NDZ
Maandagavond is in de Ledegemstraat in Moorsele een dertiger met zijn motorfiets om het leven gekomen bij een ongeval. Toen de man met zijn Yamaha uit de richting van Moorsele kwam en de Ledegemstraat richting Ledegem volgde liep het fout. Volgens een ooggetuige haalde de motorfietser even voor het ongeval zich voordeed aan hoge snelheid een wagen in, waarna de man vervolgens in een lichte bocht de controle  over zijn motorfiets verloor en tegen een boom langs de rechterkant van de weg terecht kwam.  Door de zware klap werden verschillende delen van de motor in de wei langs de Ledegemstraat gekatapulteerd.  Ook de motorrijder werd weggeslingerd en overleefde de klap niet. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan, om de precieze omstandigheden van het ongeval te achterhalen. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.
Motorrijder komt om het leven bij ongeval in Moorsele
Foto: NDZ

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 juli 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen