BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws, Ongevallen

Muur van bedrijfsgebouw ingestort in Desselgem

Muur van bedrijfsgebouw ingestort in Desselgem
Foto / artikel : NDZ
Aan de Desselgem-Dries in Desselgem is maandagnamiddag de muur van een bedrijfsgebouw ingestort. Vermoedelijk als gevolg van een verkeerde manipulatie van paletten en goederen die op rekken langs de binnenzijde van de getroffen muur waren gestapeld, werd de muur omver geduwd. De brandweer kwam ter plaatse, om na te gaan of de stabiliteit van het gebouw in gevaar was, maar dit bleek niet het geval. De hulpdiensten brachten een groot zeil aan om de goederen die nog aanwezig waren te beschermen tegen de regen. Gelukkig vielen er geen gewonden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 augustus 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Nieuws, Ongevallen