BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Gratis festival splinters valt in de smaak bij het publiek

Gratis festival splinters valt in de smaak bij het publiek
Foto: NSK
Zaterdagavond in Kuurne de eerste editie plaats van het gratis festival Splinters. Nadat vorig jaar het kunstenfestival Can’Art ophield te bestaan gingen de organisatoren achter Can’Art op zoek naar een nieuw publieksevenement. Wat er uit de bus kwam was een nieuw festival waarin de organisatie het beste uit Can’Art koppelde met enkele nieuweheden. Wie zaterdag het  splinter avontuur aanging startte in het Splinter Saloon op het binnenplein van Hoeve Vandewalle om van daaruit een artistieke ontdekkingstocht te beginnen die een groot deel van Kuurne aandeed.  Van film, over dans, waterballet, optredens en tekenen op de muur van een kasteel tot  paaldansen en als apotheose om Splinters mee af te sluiten enkele DJ sets in de schuur van Hoeve Vandewalle. Het was alvast duidelijk dat de vele bezoekers van het nieuwe gratis festival er met volle teugen van genoten en ook de weergoden waren de eerste editie van Splinters meer dan goed gezind.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 september 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws