BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Zware brand in achterbouw slagerij in Avelgem

Zware brand in achterbouw slagerij in Avelgem
Foto : NDZ
Zondagmiddag heeft een zware brand gewoed in de achterbouw van een slagerij aan de Oudenaardsesteenweg te Avelgem. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van een uitslaande brand, die gepaard ging met heel wat rookontwikkeling. Die rook verspreidde zich al snel over het centrum van Avelgem. Het vuur zou volgens de eerste vaststellingen ontstaan zijn in een koelcel, die achteraan de slagerij is gelegen. Er zijn geen gewonden. De hond des huizes kon uit het gebouw gehaald worden, maar reanimatiepogingen mislukten. Uit voorzorg werden de bewoners van twee aanpalende appartementsgebouwen en een woning geëvacueerd. Zij werden tijdelijk opgevangen in de brandweerkazerne, die even verderop is gelegen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 oktober 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws
Hevige brand bij Orgamex Ieper

Hevige brand bij Orgamex Ieper

IEPER – Donderdagavond brak een zware industriebrand uit bij Orgamex langs de Oostkaai te Ieper. Er werd een Be-Alert uitgestuurd om ramen en deuren te