BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Kuurne houdt stille wake voor de vluchtelingen in Syrië

Kuurne houdt stille wake voor de vluchtelingen in Syrië
Foto: NSK
Een zestigtal sympathisanten hebben dinsdagavond omstreeks 18 uur een stille wake gehouden om de vluchtelingen in Syrië een betere bescherming te bieden. Dit gebeurde  ter hoogte van het Kuurnse gemeentehuis. De wake ging vooraf door het luiden van de klokken van de Sint-Michielskerk.   Tijdens de wake werd ook een minuut stilte in acht genomen voor de slachtoffers van de terreuraanslag gisteren in Duitsland. Daarnaast werden ook enkele teksten voorgelezen tijdens de wake.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 december 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws