BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Awards uitgereikt tijdens nieuwjaarsreceptie in Kuurne

Awards uitgereikt tijdens nieuwjaarsreceptie in Kuurne
Foto: RMK
Op donderdag 26 januari vond in salons Vaernewijck de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats voor de bedrijven en handelaars van Kuurne. 195 mensen tekenden in voor deze bijeenkomst. Daarbij werden ook de jaarlijkse awards uitgereikt. Het was de burgemeester van Kuurne, Francis Benois, die de winnaars bekend maakte. Er waren net zoals vorig jaar 3 awards. De award voor mooiste etalage werd uitgereikt door het Braderiecomité. Een externe jury werd ingeschakeld om de punten toe te kennen. De genomineerden voor deze categorie waren optiek Devriese, lingerie Allure en zwangerschapskledij Entre Nous Deux. Lingerie Allure mocht de award voor deze categorie in ontvangst nemen uit de handen van Benedikt Devos voorzitter van het Braderiecomité. De tweede award werd uitgereikt door Unizo en was voor een Kuurnse versterkende onderneming. Ook hier 3 genomineerden, Slagerij Sammy & Scherlyn die net hun winkel hebben verhuist naar de Tramstatie en er een eetgelegenheid bij hebben, Immo Lys uit de Harelbeekstraat en TV HiFi Elektro Wynant-Broekaert die de gekende zaak Defoort overnam. De Award wordt toegekend aan het  bedrijf dat zich in Kuurne komt vestigen of een bestaande Kuurnse zaak die naar het centrum van de gemeente verhuist. Het kan ook een bestaande Kuurnse zaak zijn die een volledige renovatie heeft uitgevoerd. Wynant-Broekaert mocht uiteindelijk de tweede award in ontvangst nemen van Unizo voorzitter Stefaan Hellyn. De laatste award was voor Interieur Bossuyt uit de industriezone van Kuurne. De award voor bedrijf van het jaar kregen ze in ontvangst uit de handen van voorzitter Kurt Gekiere van Bedrijvenpark Kortrijk Noord.
Winnaars awards 2016 Kuurne
Foto: RMK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 januari 2017
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws