BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Prijsuitreiking Junior Journalist-wedstrijd 2016-2017 Davidsfonds Wervik

Prijsuitreiking Junior Journalist-wedstrijd 2016-2017 Davidsfonds Wervik
Foto: Filip Vanloo
Zaterdagvoormiddag vond in stadshal Oosthove de prijsuitreiking van de Junior Journalist- wedstrijd plaats. De Junior Journalist-wedstrijd is de grootste schrijfwedstrijd voor jongeren in Vlaanderen en vindt elk jaar plaats in tientallen afdelingen van het Davidsfonds. Het thema van de editie 2016-2017 gaat over milieu en kreeg het thema ‘hoe groen is onze blauwe planeet?’ De 10 laureaten voor gemeenten Wervik en Komen kregen elk een prijs overhandigd. Als winnaar van de Junior Journalist-wedstrijd 2016-2017 werd, net als vorig jaar, Gilles-Gauthier Vermoere uitgekozen. De titels van de laureaten waren: ‘Reis door de tijd’, ‘Dromen doen we allemaal’, ‘Dusty wordt groen!’, ‘Paniek in de Ardennen’, ‘Dagboekgeheimen’, ‘Het miniwindmolentje’, ‘De milieusuperhelden’, ‘Dromen vol natuur’, ‘De opwarming van de aarde’ en ‘Blauw’. De overige laureaten waren Ryan Vansteenkiste, Milan Lasoen, Eline Van Gheluwe, Ellie De Jongh, Paulien Staessens, Geike Vermander, Mayling Maricau, Yanaika Devos en Flavie Van Rossem.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 januari 2017
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Samenleving
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online