BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vrouw uit beek gered in Avelgem

Foto NDZ
Foto NDZ
Aan de Scheldelaan te Avelgem is zaterdagmorgen omstreeks elf uur een vrouw in een beek terechtgekomen. Een voorbijganger die op wandel was met zijn hond, snelde ter hulp en alarmeerde de hulpdiensten. In afwachting van de brandweer probeerde hijzelf ondertussen de vrouw uit het water te halen, maar slaagde daar helaas niet in. De brandweer kwam ter plaatse en kon het slachtoffer snel uit het water halen. De vrouw kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend en werd vervolgens onder begeleiding van een MUG-team naar het ziekenhuis van Ronse overgebracht.  Of het om een ongeval dan wel een wanhoopsdaad gaat, is niet duidelijk en zal verder onderzoek moeten uitwijzen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 januari 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen