BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen komt tot stilstand in gracht te Lauwe

Foto NDZ
Foto NDZ
Dinsdagavond deed zich aan de Leiestraat in het centrum van Lauwe een bizar ongeval voor waarbij een wagen in de gracht terecht kwam.  Nadat een bestuurster van een Peugeot 206 de parking van de firma Sicoplan Engineering was opgereden vervolgde de vrouw haar weg langsheen de bedrijfsgebouwen, om vervolgens na enkele tientallen meters door een grasveld te rijden en uiteindelijk met haar voertuig een gracht in te duiken. De bestuurster van de wagen raakte daarbij gewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht. Bij het ongeval raakten geen andere voertuigen betrokken. De precieze omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 januari 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen