BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Zware klap op Brugsesteenweg in Kuurne

Zware klap op Brugsesteenweg in Kuurne
Foto: NDZ
Op de Brugsesteenweg in Kuurne gebeurde zaterdagmorgen rond halfvier een zwaar verkeersongeval waarin drie voertuigen betrokken raakten. Het ongeval gebeurde toen twee van de betrokken voertuigen op een verschillend rijvak reden en één van de wagens plots van zijn koers afweek en in botsing kwam met het andere voertuig. Door de klap werd de ene wagen weggeslingerd, waardoor deze tegen de achterkant van een geparkeerde bestelwagen terechtkwam. Bij het ongeval werd 1 van de bestuurders naar het ziekenhuis overgebracht, de andere bestuurder was ongedeerd. Door het ongeval was de rijweg een tijdlang volledig versperd, agenten van politiezone Vlas leidden tijdens de takelwerkzaamheden het verkeer in goede banen.
Zware klap op Brugsesteenweg in Kuurne
Foto: NDZ

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 januari 2017
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen