BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Houtstapel vat vuur nabij opslagplaats Omniplex

Houtstapel vat vuur nabij opslagplaats Omniplex
Foto: NDZ
Een stapel hout vatte donderdagvond vuur aan de achterzijde van de opslagplaats van de firma Omniplex aan de Damweg te Harelbeke. Daar is de hoofddepot gevestigd van de firma Omniplex, met een opslagcapaciteit van 60 000 kubieke meter hout. De brandweer had het vuur meteen onder controle en koelde de stapel hout. Op de site van het bedrijf vond op dat ogenblik een event bezig, waarop heel wat sponsors en VIPS van de komende E3-prijs op 25 maart aanwezig waren. De brandweerlui hadden het door de enerzijds smalle Wolvenstraat en verschillende verkeerde geparkeerde wagens niet makkelijk om ter plaatse te raken. (NDZ)

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 februari 2017
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Brandweer en Politie, Nieuws