BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen gaat van R8 af in Kuurne en komt meters dieper in gracht terecht

Wagen gaat van R8 af en komt meters dieper in gracht terecht
Foto: NDZ
Zaterdagnamiddag is de bestuurder van een Peugeot gewond geraakt nadat deze op de R8 reed en ter hoogte van de Citroengarage van zijn koers afweek. De wagen ramde eerst een verlichtingspaal en een verkeersbord om vervolgens meters dieper in de berm tot stilstand te komen. De bestuurder van de wagen zat door de klap gekneld in het voertuig en moest door de brandweer bevrijd worden. Door de klap kwam een achterwiel van de wagen los, wat op zijn beurt nog twee wagens beschadigde die op de parking van de Citroengarage stonden. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. (NDZ)

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 februari 2017
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen