BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Muziek, Nieuws

Temptation Island verleider Ken Stoffers lanceert debuut

Ken STofferskopie De naam Ken Stoffers zal ongetwijfeld weinig mensen iets zeggen, maar Ken uit Temptation Island kent natuurlijk iedereen.  Naast verleider spelen in het populaire Vijf programma heeft Ken immers nog heel wat ander talent in zich.  Tijdens diverse afleveringen van Temptation Island kon de kijker genieten van de klankgeluiden van Ken en zijn gitaar, maar ook de Belgische Lize bezweek voor de dromerige ogen, het lijf, het dotje en de mooie gezangen van de jonge Nederlander en liet er haar Jefferson voor aan de kant staan.   Ken komt uit een klein dorp in de Nederlandse Veluwe. Hij trok naar ‘de grote stad’ om zijn dromen te gaan waarmaken. In eerste instantie leerde hij zichzelf op gitaar begeleiden, maar trok al snel naar de Pop Academie in Utrecht om er het vak singer-songwriter écht onder de knie te krijgen. Ken haalde er moeiteloos zijn diploma en werd kort daarop geselecteerd voor ‘The Next Boy/Girl Band’ op de Nederlandse televisie. Hij haalde er op één been de finale en werd er gespot door de makers van ‘Temptation Island’, die in hem een ideale verleider zagen.  Tussen alle opdrachten door, werkte Ken verder aan zijn eigen nummers. De dames in Thailand zorgden natuurlijk voor dat tikkeltje extra inspiratie. Terug thuis kwam hij in contact met Star Entertainment die Ken voorstelde aan producer Guus Fluit. Samen zorgden ze voor een sublieme opname van ‘LITTLE PUPPIES’, die deze week wordt gereleased als debuutsingle van Ken Stoffers.  Zelfs wie ‘Temptation Island’ heeft gemist – als dat al mogelijk was – zal ongetwijfeld kunnen genieten van de prachtige song die de getalenteerd singer-songwriter op de markt brengt.      

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 april 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Muziek, Nieuws