BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Twee West-Vlaamse meisjes dit seizoen op zoek naar ware liefde in Love Island op VIJF

Foto VIJF
Foto VIJF
Vanaf maandag 31 augustus start op VIJF een nieuw seizoen van Love Island, het programma waar tien singels op zoek gaan naar de ware liefde.  Ook twee West-Vlaamse vrouwelijke singels wagen dit seizoen hun kans.  Tijdens de duur van dit realityprogramma hopen ze alvast de man van hun leven te ontmoeten.  Het twintig jarige model Josephine-Charlotte Lecluyse uit Kuurne laste even een korte pauze in haar modellencarrière in om op zoek te gaan naar de man van haar leven en is alvast klaar om harten te breken.  Ze is hard to get en laat de mannen dus graag zweten, een tweede kans geeft ze niet: “Mannen die me dumpen, hebben achteraf altijd spijt”, aldus Josephine-Charlotte.    Lisa Moerman uit Izegem pronkte daar in tegen reeds op de cover van de Playboy.  De ondeugende zorgkundige vond tot op heden haar perfecte match nog niet, maar heeft wel al één grote liefde, haar papegaai.  De tien singels afkomstig uit Nederland en België vertoeven reeds van vorige week donderdag op het Spaanse eiland Gran Canaria waar ze verplicht vooraf gescheiden van elkaar in quarantaine dienden te gaan.  Wie het langst samen blijft, wint de wedstrijd.  Alleen doen de programmamakers er alles aan om roet in het eten te gooien en de verleiding en charmes van anderen in de strijd te gooien.   Vorig seizoen wisten acht kandidaten een relatie over te houden aan hun liefdesavontuur.  Komende maandag maken alvast  Lisa, Axel, Mattheüs, Josephine-Charlotte, Giuliano, Raphaëlla, Imen, Mert, Joan en Remco hun opwachting in Love Island, al hebben de programmamakers ook nog een verrassing achter de hand voor zowel de deelnemers als de kijkers.  Er wordt alvast verwacht van de kandidaten dat ze zich volledig openstellen voor de liefde én ook de harten van de kijkers zien te veroveren, gezien zij immers bepalen welke deelnemers er in de show blijven, maar ook welk stel ze willen kronen tot het sterkste koppel van het eiland.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 augustus 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws