BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Koppel die deelneemt aan motorrit overleeft ongeval niet

VKO Elverdinge motokopie In Elverdinge, een deelgemeente van Ieper, is maandagnamiddag een koppel om het leven gekomen bij een zwaar motorongeval. De motorrijder van 56 verloor om een nog onbekende reden plotseling de controle over zijn stuur in een gevaarlijke bocht in de Steenstraat, terwijl zijn vrouw van 61 achterop zat. Het koppel ging met hun motorfiets eerst over de vangrail om vervolgens in een diepe sloot terecht te komen. De impact die het ongeval met zich meebracht zorgde ervoor dat het koppel de crash niet overleefde. Volgens de deskundige van het parket is er geen sprake van overdreven snelheid. Het koppel nam deel aan een bewegwijzerde motorrit van een club uit Koekelare.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 mei 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Stormschade in de Westhoek

Stormschade in de Westhoek

WESTHOEK – Donderdagnamiddag trok een onweersbui over de regio. Dit ging gepaard met heel wat regen en een stevige wind en zorgde voor een 100-tal