BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Evenementen, Nieuws

Aantal wagens die zich aanbieden voor autowijding verviervoudigd

Foto NSK
Foto NSK
Zondagmorgen vond op de parochie Sint-Pieter te Kuurne de traditionele autozegening plaats ter hoogte van de Sint-Pieterskerk.  Het was dan ook ruim een twintigtal minuten aanschuiven om de zegen te krijgen van een van de twee priesters die rijkelijk het wijwater lieten vloeien gezien het aantal wagens dit jaar die zich aanboden verviervoudigd bleek.  Naast Belgische nummerplaten waren er ook in de wachtende rij enkele Nederlandse – en zelfs Luxemburgse kentekens te spotten.  In het totaal boden zich een kleine 300 wagens aan om gezegend te worden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 juni 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Evenementen, Nieuws
Chiro Sente

Shockwaveparty 2024

KUURNE – Ook Chiro Kiekeboe Sente was afgelopen zondag aanwezig op het parcours van Kuurne-Brussel-Kuurne, en dit niet alleen om de wielrenners te aanschouwen. Ze