BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws, Ongevallen

Bestuurster zwaargewond, weg enkele uren afgesloten.

Bestuurster zwaargewond, weg enkele uren afgesloten
Foto : NDZ
Aan de Zultseweg is maandagavond omstreeks kwart voor acht een zwaar verkeersongeval gebeurd waarbij drie wagens betrokken waren. Bij het ongeval raakte de bestuurster van de Ford gekneld en moest door de brandweer bevrijd worden. De vrouw werd zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht, maar verkeerde niet in levensgevaar. Ook de bestuurder van de Mercedes raakte gewond. Omdat de omstandigheden onduidelijk waren en er geen getuigen zijn, stelde het Parket een deskundige aan om de precieze omstandigheden van het ongeval te achterhalen. Door het ongeval bleef de Zultseweg verschillende uren volledig afgesloten ter hoogte van het ongeval. Het verkeer werd er plaatselijk omgeleid. Buurtbewoners klagen aan dat er op de Zultseweg veel te snel gereden wordt en er recent verschillende ongevallen gebeurden.
Bestuurster gewond, weg enkele uren afgesloten
Foto : NDZ

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 juli 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Nieuws, Ongevallen