BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Bewoonster lichtgewond na keukenbrand te Avelgem

Foto KBM
Foto KBM
Maandagnamiddag is een bewoonster van een woning gelegen in de Doorniksesteenweg in Avelgem lichtgewond geraakt nadat er brand was uitgebroken in de keuken van haar woning.   Nadat de vrouw een kookpot op het vuur plaatste verloor ze deze even uit het oog waardoor brand ontstond.  Toen plotseling een hevige rookontwikkeling zich ontwikkelde in de keuken poogde de bewoonster nog om de kookpot die aan de basis lag van de brand van het vuur te halen maar liep daarbij lichte brandwonden op.   Door de brand liep de keuken vooral rookschade op, al blijft de woning zelf bewoonbaar.  De bewoonster wenste niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis.  Door de brand ontstond wel enige verkeershinder in de Doorniksesteenweg.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 augustus 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws