BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Tractor botst op personenwagen in Houthulst

Foto PSD
Foto PSD
Bij een ongeval die zich voordeed op het kruispunt van de Noordwallandstraat met de Merkemstraat in Houthulst zijn woensdagnamiddag drie gewonden gevallen.  Toen een bestuurder van een Opel personenwagen de Noordwallandstraat kwam uitgereden liep het mis.  De man merkte te laat een aankomende tractor die uit de richting van Merkem kwam op met een zware klap tot gevolg.  Door de aanrijding ging de personenwagen over de kop en kwam de tractor tientallen meters verder tot stilstand.   De schade die werd aangericht door de klap aan de personenwagen was enorm. Naast drie ambulances en een MUG team kwam ook de brandweer en de politie ter plaatse.   Drie inzittenden uit de personenwagen die verwondingen opliepen dienden voor verzorging te worden overgebracht naar het Jan-Yperman ziekenhuis te Ieper.  Door het ongeval was de Merkemstraat een tijdlang afgesloten voor het verkeer vanaf De Sneppe tot aan de Nachtegaalstraat.    

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 augustus 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en