BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

Abdelhadi El Hachimi snelste in Halve marathon Rapper dan een Ezel

Foto NSK
Foto NSK
Abdelhadi El Hachimi heeft vrijdagavond de halve marathon ‘Rapper dan een Ezel’ gewonnen in Kuurne.   De Belgische atleet van Marokkaanse origine kwam dan ook met ruime voorsprong over de aankomstlijn.  Tweede bij de masters mannen werd Stijn Fincioen die in het jaar 2013 Belgisch kampioen marathon werd.  De derde plaats was weggelegd voor mohammed Benkhedda.  Bij de vrouwen masters toonde Ann Parmentier uit Ingooigem zich de sterkste, gevolg op een tweede plaats door Isabel Vermeulen uit Bellegem.  Ward Oosterlinck zette dan weer bij de Senior Mannen de beste prestatie neer, gevolg op een tweede plaats door Davy Stieperaere uit Wevelgem.  Ten slotte kwam Annelies Deketelaere uit Hooglede als eerste over de aankomstlijn bij de senior dames, gevolgd op een tweede plaats door Gwendolyn De Deyne.  In totaal namen aan de halve marathon ‘Rapper dan een Ezel’ die dit jaar toe was aan zijn 35 ste editie een 659 deelnemers deel.  Bij de Aflossingswedstrijd kwamen 62 ploegen aan de start  die elk vier deelnemers telden.  Voorafgaand aan de halve marathon was er ook nog de 20 ste ezelsjogging waaraan 1028 deelnemers deelnamen.  De organisatie is alvast heel tevreden over de hoge opkomst en spreekt over een recordeditie.
Foto NSK
Foto NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 september 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Sport