BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Slippartij op verkeerswisselaar te Wevelgem eist twee gewonden

Foto NDZ
Foto NDZ
Op de verkeerswisselaar komende van de E403 richting A19 zijn zaterdagnamiddag twee zwaargewonden gevallen bij een verkeersongeval. Het ongeval deed zich voor toen het voertuig uit de richting van Roeselare kwam gereden en de wisselaar nam richting A19, maar aan het einde van de oprit op het natte wegdek aan het slippen ging en tegen een verlichtingspaal terechtkwam. Zowel de bestuurder als de passagierster raakten door het ongeval gekneld in het voertuig en moesten door de brandweer worden bevrijd.  Beide slachtoffers werden zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 september 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen